P0 P1-petit P1-gran P2Llar d'infants L'Esquirol Girona L'escola L'escola Situació Calendari Activitats Contacte

P0

És l’aula dels nadons. En un ambient tranquil, ple d’amor i afecte per la mainada, el més petits podran satisfer les seves necessitats: estones de son, biberons..., i poc a poc aniran succeint canvis: s’asseuran, començaran a gatejar e introduirem els purés de fruita i verdura, entre altres.
Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona

P1 petit

És l’aula dels nens/es de 12 a 18 mesos. Iniciaran la marxa i poc a poc aniran adquirint més destresa motriu. Introduirem el canvi d’aliments triturats a sòlids. Utilitzant el joc com a eina anirem desenvolupant les diferents àrees.
Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona

P1 gran

És l’aula dels nens/es de 18 a 24 mesos. Poc a poc van esdevenint més autònoms. Treballem especialment el llenguatge, una àrea molt important en aquesta etapa, a través dels contes, les cançons, les titelles..., fem que la mainada vagi ampliant el seu vocabulari. Comencem a treballar el control d’esfínters. Un cop per setmana fem psicomotricitat a les instal·lacions del GEIEG.
Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona

P2

Són les dues aules per nens/es de 2 a 3 anys. Es treballen les diferents àrees curriculars amb l’objectiu d’aconseguir la seva maduresa i autonomia, tot preparant-los per començar a l’escola. Treballem el control d’esfínters fins aconseguir-ho. Un cop per setmana fem psicomotricitat a les instal·lacions del GEIEG i també anglès amb contes i cançons.
Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona Llar d'infants L'Esquirol Girona